USB muistitikku Twist 2.0

Suosituin muistitikku Twist 2.0 omalla logolla. USB muistia löytyy Euroopan varastosta 12 perusvärissä ja kapasiteettivaihtoehdot 4GB, 8GB tai 16GB. Näiden varastomuistien toimitusaika logopainatuksella parhaimmillaan noin viikko.

Jos aikaa on hieman enemmän ovat samat värit saatavana edullisemmin noin kolmen viikon toimitusajalla. Muisti saatavana myös omalla pms sävyllä alkaen 500 kpl tilauksissa. Saatavilla olevat muistikapasiteetit 2GB, 4GB, 8GB, 16GB ja 32GB. Minimitilaus 100 kpl.

Valmistuksessa käytettävien komponenttien hintojen vaihtelun takia ajankohtainen hinta varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

USB 2.0 Flash Drive with protective metal cover. Rotate the cover and connect to USB port to start using it. Please ask for a price.

Kysy tarjous! Hinta   (ALV 0%)
7573 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...