Korvatulpat logolla kuusimalli

Laadukkaat kuusenmalliset Save Rave korvatulpat muovisessa säilytyskotelossa. Kuusimuoto tarjoaa parempaa kuulonsuojausta, sillä ne antavat kuuntelijalle korkealaatuisemman äänen vaimentaen samalla liiallista äänenvoimakkuutta.

Malli sopii hyvin käytettäväksi esim. konserteissa missä on tärkeää erottaa soitettu musiikki vaikka voluumi olisikin kova. Vaimennus 25 dB. Tulpat eivät ole kertakäyttöiset, joten niistä on iloa pitkään. Tulpat voi pestä. Kotelo yksittäispakattu.

Vakioväreinä sininen, oranssi, lime, punainen, valkoinen ja musta. Alkaen 2000 kpl myös oma pms värisävy kotelossa on mahdollinen. Kotelon mitat 35x28x14 mm ja logopainatus kotelon kanteen (22x27 mm). Minimitilaus 250 kappaletta ja toimitusaika 4-5 viikkoa.

Esimerkkihinta 1-väripainatuksella, aloituskustannus 49,00 €.

250 kpl á 2,39 €
500 kpl á 1,98 €
1000 kpl á 1,49 €
3000 kpl á 1,29 €

Quality ear plugs designed specially to be used in concerts where good sound is essential even if the volume is high. With custom printed logo.

1,29 € Hinta   (ALV 0%)
6114 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...