Korvatulpat logolla kuusimalli alumiinituubissa.

Laadukkaat kuusenmalliset Save Rave korvatulpat alumiinisessa tuubissa. Kuusimuoto tarjoaa parempaa kuulonsuojausta, sillä ne antavat kuuntelijalle korkealaatuisemman äänen vaimentaen samalla liiallista äänenvoimakkuutta.

Malli sopii hyvin käytettäväksi esim. konserteissa missä on tärkeää erottaa soitettu musiikki vaikka voluumi olisikin kova. Vaimennus 25 dB. Tulpat eivät ole kertakäyttöiset, joten niistä on iloa pitkään. Tulpat voi pestä. Kotelo yksittäispakattuna muovipussissa.

Alumiinikotelossa valilttavissa neljä väriä ja tulpissa viisi väriä. Alkaen 3000 kpl myös oma pms värisävy kotelossa on mahdollinen. Logomerkkaus kotelon kylkeen tampopainatuksella. Minimitilausmäärä 300 kpl ja toimitusaika noin 4-5 viikkoa.

Esimerkkihinta logomerkkauksella, aloituskustannus 49,00 €.

300 kpl á 2,98 €
500 kpl á 2,39 €
1000 kpl á 1,98 €
2000 kpl á 1,89 €
3000 kpl á 1,69 €

Quality ear plugs designed specially to be used in concerts where good sound is essential even if the volume is high. With custom printed or lasered logo. Packed in aluminum tube.

1,69 € Hinta   (ALV 0%)
5914 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...