Tee Jays Oxford miesten kauluspaita

Rento miesten Tee Jays Perfect Oxford kauluspaita 100 % pestyä puuvillaa. Paitaa voi käyttää hyvin solmion kanssa tai ilman. Paino 166 g/m² ja paidassa on miellyttävä pehmeä harjattu pinta. Button-Down -kaulus ja nappi niskassa. Helmiäisnapit ja selässä muoto-ompeleet ja vastalaskos. Valmistusmaa Laos ja koot S-4XL.

Logomerkkaus silkkipainatus, siirtokuva tai brodeeraus. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Logomerkkaus tehdään Suomessa, kysy tarjous, kiitos. Suositushinta ilman logomerkkausta: Koot S-XXL á 68,00 ja isot koot 70,00 €.

10 kpl á 68,00 €

25 kpl á 58,00 €

50 kpl á 56,00 €

Casual men´s Tee Jays Perfect Oxford collared shirt in 100% washed cotton. Weighing 166 g/m², the shirt has a pleasant soft brushed finish. Button-down collar and button at the neck. Pearl buttons and back with form stitching and contrast stitching.

56,00 € Hinta   (ALV 0%)
9744 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...