Cottover Fairtrade pipo

Laadukas Cottover yhden koon pipo. Valmistettu hienolaatuisesta puuvilla-elastaanista. Suositeltava logomerkkaus brodeeraus tai siirtokuva.

96% ekologista Reilun kaupan puuvillaa ja 4% elastaania. Paino 200 g/m2. Konepesu 40˚

Cottover –malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover –mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover –malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

Esimerkkihinta sisältää 6000 tikin brodeerauksen. Toimitusaika noin 3 viikkoa. Brodeerausohjelma 59 €.

50 kpl á 17,90 €
100 kpl á 16,90 €
200 kpl á 15,90 €
300 kpl á 14,90 €

Made in a comfortable cotton quality with elements of elastane for better function and fit. Decorative seams in overlock tone in tone. The hat is 23 cm high. The product is certified with GOTS, Svanen and OEKO-TEX and all cotton is organic and Fairtrade-labeled. Quality: 200 g / m² single jersey of 95% organic Fairtrade cotton, 5% spandex

14,90 € Hinta   (ALV 0%)
8527 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...