Tee Jays Parka all weather takki

Pitkä, klassinen ja urheilullinen Tee Jays Parka kaupunkitakki. Tämä trendikäs takki on valmistettu joustavasta ja vedenpitävästä materiaalista. Takissa on korkealaatuinen DuPont™-täyte, korkea kaulus ja suuret etutaskut, joissa lämmin vuori. Käytännöllinen kaksisuuntainen vetoketju on päällystetty ja tuulilukko kiinnittyy kauniisti magneettisilla napeilla.

88 % polyesteriä, 12 % spandexia, DuPont™-täyte. Vedenpitävä, teipatut saumat. Huppu ja kaksi etutaskua, joissa lämmin vuori. Sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju magneettinappisulkimella. Koot S-3XL.

Logomerkkaus siirtokuva tai brodeeraus. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Logomerkkaus tehdään Suomessa, kysy tarjous, kiitos. Suositushinta ilman logomerkkausta:

10 kpl á 135,00 €

25 kpl á 119,00 €

50 kpl á 109,00 €

100 kpl á 99,00 €

Long, classic and sporty Tee Jays Parka city jacket. This trendy jacket is made from a stretchy and waterproof material. The jacket features high quality DuPont™ filling, a high collar and large front pockets with a warm lining. The practical two-way zip is covered and the wind flap fastens nicely with magnetic buttons.

99,00 € Hinta   (ALV 0%)
8926 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...