Halfar Trail 30L Ripstop reppu

Kevyt, käytössä kestävä ja toiminnallinen Halfar Trail 30 reppu, jossa on optimaalisesti pehmustettu selkä; suuri päälokero, jossa sisätasku ja kuulokelähtö; 2 ulompaa sivutaskua; vaellussauvakiinnitys; sivuhihnat; pohjalokero, jossa sadesuoja; pehmustetut olkahihnat, joissa on ylä- ja alareunan pituussäätö; pehmustettu sylihihna, jossa on vetoketjulliset taskut; säädettävä rintahihna.

Materiaali polyesteri ja mitat 49x39x18 cm. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus silkkipainatus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Toimitusaika noin 3 viikkoa vedoksesta. Hinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 46,90 €

100 kpl á 42,90 €

250 kpl á 36,90 €

500 kpl á 34,90 €

Light, functional Halfar Trail backpack with optimally padded back; large main compartment with insert pocket and headphone output; 2 outer side pockets; hiking pole fixing; lateral straps; bottom compartment with rain cover; padded shoulder straps with upper and lower length adjustment; padded lap strap with zipper pockets; adjustable chest strap.

34,90 € Hinta   (ALV 0%)
8205 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...