Halfar Step Ripstop urheilukassi

Halfar Step kevyt ja käytössä kestävä urheilukassi omalla logolla. Kassissa oma osasto lenkkareille. Tilava vetoketjullinen päälokero, jossa on organisointiominaisuudet ja kiinteä sisäpohja; vetoketjullinen etutasku, jossa on heijastava elementti; sivusuunnassa verkkolaukut; sivusuunnassa kenkälokero; kahvat, joissa on pehmustetut kahvat; irrotettava, pituussäädettävä olkahihna.

Materiaali polyesteri ja mitat 33x48x22 cm. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus silkkipainatus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Toimitusaika noin 3 viikkoa vedoksesta. Hinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 29,90 €

100 kpl á 26,90 €

250 kpl á 22,90 €

500 kpl á 20,90 €

Halfar Step sports bag with spacious zipper main compartment with organizer features and firm inside base; zipper front pocket with reflective element; lateral mesh pouches; lateral shoe compartment; handles with padded grips; removable, length-adjustable shoulder strap.

20,90 € Hinta   (ALV 0%)
8206 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...