Halfar Step 22L Ripstop reppu

Kevyt ja käytössä kestävä Halfar Step 22 reppu omalla logolla. Tilava kaksisuuntainen vetoketjullinen päälokero ja sisätasku; sivuttainen kiinnityshihna; vetoketjullinen etutasku, jossa on kaksi sisätaskua; heijastinhihna edessä; sivuttaiset verkkotaskut; kuulokeaukko; pehmustetut olkahihnat, joissa on korkeussäädettävä, joustava rintahihna; pehmustettu selkäosa.

Materiaali polyesteri ja mitat 49x34x18 cm. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus silkkipainatus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Toimitusaika noin 3 viikkoa vedoksesta. Hinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 27,90 €

100 kpl á 24,90 €

250 kpl á 20,90 €

500 kpl á 19,90 €

Halfar Step is spacious two-way zipper main compartment and insert pocket; lateral lashing strap; zipper front pocket with two insert pouches; reflective strap on the front; lateral mesh pouches; headphone opening; padded shoulder straps with height-adjustable, elastic chest strap; padded back.

19,90 € Hinta   (ALV 0%)
8207 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...