Halfar Step 14L Ripstop reppu

Kevyt ja käytössä kestävä Halfar Step ripstop reppu omalla logolla. Tilava kaksisuuntainen vetoketjullinen päälokero ja sisätasku; sivuttainen kiinnityshihna; vetoketjullinen etutasku, jossa on kaksi sisätaskua; heijastinhihna edessä; sivuttaiset verkkotaskut; kuulokeaukko; pehmustetut olkahihnat, joissa on korkeussäädettävä, joustava rintahihna; pehmustettu selkäosa.

Materiaali polyesteri ja mitat 42x30x14 cm. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus silkkipainatus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Toimitusaika noin 3 viikkoa vedoksesta. Hinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 22,90 €

100 kpl á 20,90 €

250 kpl á 17,90 €

500 kpl á 16,90 €

Halfar Step backpack with spacious two-way zipper main compartment and insert pocket; lateral lashing strap; zipper front pocket with two insert pouches; reflective strap on the front; lateral mesh pouches; headphone opening; padded shoulder straps with height-adjustable, elastic chest strap; padded back.

16,90 € Hinta   (ALV 0%)
8204 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...