Puuvillakassi kierrätettyä puuvillaa ekologinen

Kierrätetystä puuvillasta valmistettu pitkäkahvainen messukassi omalla logopainatuksella. Painatus on mahdollista teettää kassin reunasta reunaan ja digitaalisella painatuksella painovärien lukumäärällä ei ole vaikutusta hintaan.

Kassiin käytetty materiaali on kerätty tekstiilinvalmistuksen yhteydessä syntyneistä leikkuupaloista. 100% kierrätettyä puuvillaa 140 gsm. Kassin mitat 38x42 cm ja kahvojen 70x2 cm.

  • Kassi on saatavana myös 100% kierrätettynä puuvillana 180 gsm.
  • Lisäpalveluna painatus myös kantokahvoihin.
  • Jos aineisto on selkeä esim. 1-värinen logo/teksti on kassi mahdollista tilata myös edullisemmalla silkkipainatuksella.
  • Lisäpalveluna 38 cm vetoketju tai metallinen painonappi.

Toimitusaika noin 2,5 kuukautta. Esimerkkihinta sisältää digitaalisen painatuksen 140 gsm kassin yhdelle puolelle. Aloituskustannus 69,00 €.

250 kpl á 3,98 €
500 kpl á 3,89 €
1000 kpl á 3,19 €
2500 kpl á 2,98 €

Tailor made recycled pre-consumer cotton shopping bag with long handles. Dimensions bag: 38x42cm; handles 70x2cm. Pre-consumer recycled cotton comes from the waste that is produced in the manufacturing process of cotton garments and bags. The scraps, yarn etc are collected and re-used. Please notice it’s not possible to combine silkscreen- and digitally printed designs on these cotton bags.

2,98 € Hinta   (ALV 0%)
9604 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...