Pure Waste kangaskassi

Kuljeta tavarasi kestävässä Pure Waste kangaskassissa tai ota kompakti kassi mukaasi tuomaan tarvittavaa lisätilaa. Kassi on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista. Kassin koko on 41 x 45 cm. Materiaali 60% kierrätetty puuvilla ja 40% kierrätetty polyesteri.

Suomalainen Pure Waste on eettisen ja ekologisen vaatetuotannon edelläkävijöitä. Kaikki vaatteet valmistetaan 100% kierrätetystä materiaalista, mikä kerätään tekstiiliteollisuuden kankaan leikkauksesta ylimääräiseksi jääneestä kangasjätteestä.

Pure Waste tekstiileihin ei lisätä kemikaaleja eikä väriaineita ja valmis tuote saa värinsä alkuperäisen materiaalin väristä, mikä säästää 99% vettä ja 50% hiilidioksidia tuotteen valmistuksessa.

Malliston vaatteet eivät seuraa kertakäyttömuodin trendejä vaan ovat klassisen iättömiä ja tehty kestämään käyttöä. Pure Waste on laadukas, eettinen ja ekologinen mainosvaate.

Kassiin on mahdollista teettää logopainatus. Kysy tarjous, kiitos. Hinta ilman logomerkkausta:

7,00 €

Pure Waste is a Finnish company breaking new ground in textile recycling. Pure Waste yarns, fabrics and garments are made 100% of recycled materials. Pure Waster operations are based on collecting and recycling cutting waste from textile industry where it is generated, in India. The collected cutting waste is sorted, processed and manufactured into high-quality textile products. Pure Waste products are made of 100% recycled fibres, meaning no virgin material at all needs to be used in manufacturing.

7,25 € Hinta   (ALV 0%)
9419 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...