Kolo saunakiulu ja kauha

Design from Finland. Brita Flanderin suunnittelema tyylikäs kodin ja kesämökin liikelahja. KOLO Kiulu ja Kauha ovat erottamattomia. Kauha toimii kiulun kantokahvana ja ilman kiulua ei kauhalla olisi paikkaa, jossa maata. Ne eivät tee saunomisesta ikimuistoista, loista pimeässä tai tuoksu millekään. Sen kuitenkin takaamme, että kiulumme ei vuoda ja kauhamme kantaa. Kestää enemmän lämpöä kuin sinä.

Materiaali alumiinia, kauhan varsi on bambua. Kiulun korkeus 20 cm ja halkaisija 24 cm. Tilavuus 5 litraa. Kauhan kokonaispituus 41 cm. Valkoisena tai mustana settinä. Hinta ilman logomerkkausta.

64,50 €

KOLO Kiulu and Kuha are inseparable. The bucket acts as the carrying handle for the shovel and without the shovel, the bucket would have no place to land. They don't make bathing memorable, glow in the dark or smell of anything. What we do guarantee, however, is that our kiulas don't leak and our buckets carry. Withstand more heat than you.

64,50 € Hinta   (ALV 0%)
8664 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...