Marttiini sieniveitsi kaulanahkatupella

Marttiinin sieniveitsen kahvan päässä on puhdistusharja, jolla voi näppärästi puhdistaa ylimääräiset sienien pinnalta. Terä on juuri sopivan ohut sienien käsittelyä varten.

Tämän veitsen tuppi on kätevä ripustaa kaulaan. Nauhassa on turvamekanismi, joka avaa nauhan silloin, jos se tarttuu johonkin kiinni. Mukana on myös kätevä klipsi, jolla tuotteen voi kiinnittää esim. takkiin, jotta se ei häiritse kumarruttaessa poimimaan sieniä.

  • Terän pituus 6,5 cm
  • Koko pituus 18,5 cm
  • Terä ruostumatonta kromiterästä
  • Kahva muovia
  • Tuppi nahkaa

Tuotteeseen on mahdollista teettää logo lasermerkkauksella, kysy tarjous, kiitos. Hinta ilman logomerkkausta:

á 27,90 €

Specially designed Marttiini knife for handling mushrooms. At the end of the handle of the Marttiini mushroom knife is a handy cleaning brush, which can be used to easily remove impurities from the surface of the mushrooms. The blade is just the right thickness for handling mushrooms. The sheath of this knife is conveniently attached to the neck. The strap has a safety mechanism that opens the strap if it gets caught on something. There is also a handy clip to attach the product to a jacket, for example, so that it does not get in the way when you bend down to pick mushrooms.

27,90 € Hinta   (ALV 0%)
6232 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...