Colorado Multitool monitoimityökalu

Jämäkkä ja laadukas Colorissimo Colorado Multitool monitoimityökalu. Kaikissa Colorissimo tuoteperheen tuotteissa on erinomainen hinta/laatusuhde.

Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Sen pääominaisuudet: yleispihdit, puusaha, veitsi, litteä ruuvimeisseli (mitat 3 mm ja 5 mm) ja Phillips-ruuvimeisseli, jossa on kynsiviila, kaksinkertainen pullonavaaja, tölkinavaaja. Työkalussa on turvatoiminto, joka estää teriä sulkeutumasta käytön aikana. Työkalun mitat 10,5 x 4,5 x 2,3 cm ja tuote on pakattu suojakoteloon.

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Logomerkkaus laserilla max. 30x7 mm. Hinta logolla, aloituskustannus 49,00 €.

20 kpl á 26,90 €
50 kpl á 18,90 €
100 kpl á 17,50 €
200 kpl á 16,90 €
500 kpl á 15,90 €

A professional and practical multifunctional tool. Made of high quality stainless steel.
Its main features: universal pliers, a wood saw, a knife, a flat screwdriver (3 mm and 5 mm dimensions) and a Phillips screwdriver with a nail file, a double bottle opener, a can opener. It also includes a Safe Function that prevents the blades from closing when using. The multitool is packed in a polyester pouch.

15,90 € Hinta   (ALV 0%)
9228 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...