Colorado monitoimityökalu ja LED lamppu setti

Colorissimo Colorado lahjasetissä laadukas monitoimityökalu sekä LED käsivalaisin omalla logolla ja pakattuna lahjalaatikkoon. Kaikissa Colorissimo tuoteperheen tuotteissa on erinomainen hinta/laatusuhde.

Lamppu valmistettu laadukkaasta alumiinista. Valokiilaa voi säädellä 5 metriin asti ja lampussa myös vilkkutoiminto. Monitoimityökalu on jämäkkä ja laadukas. Ruostumatonta terästä, sisäänrakennettu kestävä jousimekanismi ja terät varustettu turvalukituksella.

Toimitusaika 2-3 viikkoa. Logo lasermerkkauksella molempiin tuotteisiin. Hinta logolla, aloituskustannus 49,00 €.

20 kpl á 47,90 €
50 kpl á 34,90 €
100 kpl á 32,90 €
200 kpl á 30,90 €
500 kpl á 27,90 €

Colorissimo kit includes a LED flashlight and a large multitool. The flashlight is made of aluminum, it generates a focused light beam. It has a hand strap to prevent from falling. The multitool is made of stainless steel. It is very robust and has a multi-purpose. The set is packed in a carton box with a sponge.

27,90 € Hinta   (ALV 0%)
9222 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...