Louna suola- ja pippurimyllysetti

Klassisesti muotoiltu Louna myllysetti sisältää yhden suola- ja pippurimyllyn. Myllyjen materiaali kumipuuta ja jauhantalevyt ovat keraamisia, mikä takaa, että myllyt ovat riittävän tehokkaita karkeiden jyvien jauhamiseen. Helppo täyttää. Setti pakattuna ruskeaan pahvirasiaan.

Myllyjen pituus 22,4 cm ja laatikon mitat 22,5x11x5,7 cm. Logomerkkaus laserilla tai painatuksella. Toimitusaika noin 2 viikkoa. Esimerkkihinta logo laserilla molemmissa myllyissä. Aloituskustannus 49,00 €.

10 kpl á 16,90 €

25 kpl á 12,90 €

50 kpl á 11,90 €

100 kpl á 10,90 €

250 kpl á 9,90 €

The classically designed Louna mill set includes one salt and pepper mill. The mills are made of rubber wood and the grinding plates are ceramic, which ensures that the mills are efficient enough to grind coarse grains. Easy to fill. Set packed in a brown cardboard box.

9,90 € Hinta   (ALV 0%)
6151 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...