Vedenkestävä sienikirja omalla logolla kotimainen

Säänkestävästä sienikirjasta on iloa muulloinkin, kuin syksyllä. Kirja tarjoaa kattavasti tietoa eri sienilajien yleisyydestä, esiintymisympäristöistä, käyttötavoista ja säilöntämenetelmistä ja näistä onkin kiva lukea ympäri vuoden sienikautta odotellessa. Kirjassa on selkeästi tuotu esille sienten tunnistuskaavio sekä satoaika- ja käsittelytaulukot, jotka tekevät oppaasta entistäkin käytännöllisemmän ja informatiivisemman.

Sienikirjaa on helppo lukea metsässä, sillä laminoidut sivut hylkivät likaa ja kosteutta. Kirjassa on selkeästi esitelty kaikki 32 maukasta ja hyvää metsässä kasvavaa sientämme, jotka Evira on hyväksynyt kaupallisesti myytäviksi. Kunkin lajin kohdalla kerrotaan myös tunnistamisen kannalta oleellisimmista näköislajeista. Sienikirja on valmistettu Suomessa.

Logopainatus 1-värisesti kirjan kanteen ja alkaen 500 kpl tilauksista voidaan sisälle lisätä myös oma kustomoitu sivu haluamallasi sisällöllä.

Logomerkkauksen aloituskustannus 49 € ja toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Sienikirja 1-värisellä logolla kannessa:

100 kpl 9,90 €

250 kpl á 8,90 €

500 kpl á 7,90 €

1000 kpl á 7,50 €

A weatherproof mushroom book is useful even outside of autumn. The book provides comprehensive information on the prevalence, habitats, uses and preservation methods of different mushroom species, and is a great read all year round in anticipation of the mushroom season. The mushroom identification chart and harvest and handling tables are clearly presented, making the guide even more practical and informative. The book is easy to read in the woods, as the laminated pages repel dirt and moisture. The book clearly presents all 32 of our tasty and good-for-you mushrooms that grow in the Finnish forest. Made in Finland.

7,50 € Hinta   (ALV 0%)
9699 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...