750 ml Camelbak Chute ekologinen juomapullo logolla

Laadukas, erittäin kestävä Camelbak Chute Mag 0,75 l juomapullo 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuulla. Erinomainen henkilöstölahja, joka kestää käytössä pitkään. Materiaali iskunkestävää BPA, BPS ja BPF-vapaata Tritania. Lisäksi Tritan renew materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä. Pullo on tiskikonepestävä ja malli soveltuu myös useimpiin autojen ja veneiden mukitelineisiin.

Korkki on helppo avata kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki.

Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Korkeus 23,5 cm. Pohjan halkaisija 7,5 cm. Paino vain 169g.

Suositeltava logomerkkaus tyylikkäästi laserilla, jolloin logo kestää käytössä siistinä yhtä kauan kuin itse pullokin. Esimerkkihinta laserlogolla, aloituskustannus 49,00 €. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

25 kpl á 21,90 €
50 kpl á 20,90 €
100 kpl á 19,90 €
200 kpl á 18,90 €
300 kpl á 16,90 €
500 kpl á 15,90 €

Camelbak Chute Mag with a clever spill prevention cap. The lid is equipped with a magnet that keeps it aside so that it does not interfere with your drinking. Drinks or pours well from a narrow throat without spilling, and has a large stream of water. Made of 100% BPA, BPS and BPF-free Tritan. Impact resistant and easy to carry thanks to the loop on the lid. Very easy maintenance - everything can be washed in the dishwasher in the upper basket. Volume 750 ml.

15,90 € Hinta   (ALV 0%)
7739 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...