Vinga Sortino kylmäreppu ekologinen

Tilava Vinga Sortino kylmäreppu piknikille ja kauppareissuille. Paksu kylmävuoraus pitää tuotteet pitkään kylminä ja korkealuokkaiset vetoketjut ja kangasmateriaalit varmistavat sen pitkän käyttöiän.

Kylmäreppukin voi tuoda arkeen luksusta. Sen on niin elegantti, ettei se edes näytä kylmärepulta. Voit käyttää sitä vaikka päivittäin hyvin pehmustettuna city-reppuna ja kauppareissulla lisäät sinne kylmänä säilytettävät tuotteet, ja talvella kylmyydestä kärsivät yrtit. Kätesi pysyvät vapaina ja elintarvikkeet herkullisina.

  • Meleerattu polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.
  • Saatavana kolmessa värissä.
  • Laukun mitat 46x35x15 cm.
  • Tilavuus 24 L

Logomerkkaus siirtokuvalla, brodeerauksella tai PU merkillä. Toimitusaika painatuksella noin 2-3 viikkoa. Hinta 1-väri siirtokuva. Aloituskustannus 49,00 €.

5 kpl á 41,90 €
10 kpl á 38,90 €
25 kpl á 37,90 €
50 kpl á 35,90 €
100 kpl á 33,90 €
250 kpl á 29,90 €

A fridge can also bring luxury to everyday life. It's so elegant, it doesn't even look like a cooler. You can use it every day as a well-padded city backpack, and on a shopping trip you can add your cold storage items, and herbs that get cold in the winter. Your hands stay free and your food stays delicious.

29,90 € Hinta   (ALV 0%)
8295 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...