Vinga Alba ekologinen piknikhuopa

Pehmeästä fleecestä valmistettu Vinga Alba piknikhuopa, jossa puuvillakankaisia ja PU-yksityiskohtia. Kätevän rakenteen ansiosta se on helppo taitella kokoon ja ottaa mukaan. Fleece on valmistettu GRS-sertifioidusta kierrätetystä PET-muovista. Pohja on valmistettu vettä hylkivästä PEVA:sta. GRS (Global Recycled Standard) -sertifiointi takaa, että kierrätysmateriaalien koko toimitusketju on sertifioitu. Kierrätysmateriaalin kokonaismäärä perustuu tuotteen kokonaispainoon. 52 % tästä tuotteesta on GRS-kierrätysfleeceä.

Logomerkkaus siirtokuva tai brodeeraus. Toimitusaika 2-3 viikkoa. Hinta siirtokuvalla. Aloituskustannus 49,00 €.

5 kpl á 36,90 €
10 kpl á 32,90 €
25 kpl á 31,90 €
50 kpl á 30,90 €
100 kpl á 27,90 €
250 kpl á 25,90 €

Picnic blanket made of soft fleece with cotton fabrics and PU details. The handy design makes it easy to fold up and take with you. The fleece is made from GRS-certified recycled PET plastic. The base is made of water-repellent PEVA. GRS (Global Recycled Standard) certification ensures that the entire supply chain of recycled materials is certified. The total amount of recycled material is based on the total weight of the product. 52% of this product is GRS recycled fleece.

25,90 € Hinta   (ALV 0%)
8865 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...