Marttiini Eräkokki veitsisarja

Eräkokki veitsisarjan innoituksena on pohjolan luonto, voimana muoto ja päämääränä funktio. Sarja sisältää kokkiveitsen, filetin, puukon, pikkupuukon ja kalapiikin, hiomakiven sekä nahkakäärön veitsien säilytykseen. Upea henkilöstö- ja liikelahja.

Harri Koskisen suunnittelema Eräkokki-veitsisarja on retki- ja mökkikeittiön verraton viisikko. Sarjan säntillisen puhtaat linjat on suunniteltu palvelemaan tunnollisesti funktiota ja ergonomiaa. Kauniin ulkoasun ja käytännöllisyyden harmoninen liitto sekä kestävät luonnonmateriaalit takaavat sen, että Eräkokki-veitsiä on ilo käyttää kerta toisensa jälkeen.

Kahvan pyöristetty kantikkuus on suunniteltu niin, että veitsiä voi pitää kädessä tarvittaessa eri otteilla. Kahvamateriaaliksi on valikoitu suomalainen, lämpökäsitelty koivu – kestävä ja kauniisti ikääntyvä luonnonmateriaali, jonka tuntuma käteen on lämmin ja miellyttävä. Mattapinnassa ote pitää märkänäkin.

Terät on valmistettu korkealaatuisesta, kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja ne on tarkasti mitoitettu käyttötarkoituksen mukaan. Setti ei sisällä puukkojen tuppia. Suosittelemme käsinpesua.

  • Mitat käärö avattuna 44x29,7 cm
  • Paino 1126 grammaa
  • Terät ruostumaton teräs (8Cr14MoV)
  • Kahvat lämpökäsitelty koivu, vahattu
  • Helat ruostumaton teräs
  • Tuppi nahka
  • Teroitin fylliitti

Settiin on saatavilla logomerkkaus laserilla. Hinta ilman logomerkkausta.

249,00 €

Designed by Harri Koskinen, the Eräkokki knife set is an unrivalled five-piece for camping and cottage kitchens. The harmonious combination of beautiful appearance and practicality, together with durable natural materials, ensure that Eräkokki knives are a pleasure to use time and time again. The blades are made of high-quality, wear-resistant stainless steel and are precisely sized for the intended use. The set includes a chef's knife, a fillet, a knife, a small knife and a fish knife, a grinding stone and a leather scroll for storing knives.

249,00 € Hinta   (ALV 0%)
9391 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...