Light My Fire Spork Original aterin

Alkuperäinen Spork Original lusikka-haarukka-veitsi -yhdistelmäaterin. Käytännöllinen varuste, joka soveltuu monikäyttöisyytensä ansiosta niin kaupungille kuin luontoonkin: reppuun, veneeseen, käsilaukkuun, mökille, picnic koriin, lounasboxiin, salkkuun tai kotiin.

Kestää konepesun ja kuumuutta. Teflonystävällinen materiaali. Pituus 17 cm ja paino vain 11 grammaa. Materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia. BPA-vapaa. Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Suositeltava logomerkkaus laserilla tai tampopainatuksella, painoala 30 x 8 mm. Tuote on kirjepostitettavan kokoinen.

Myyntierä 24 kappaletta ja yhden aterimen suositushinta á 3,60 €. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

The Light My Fire Spork original is our spoon, fork and knife in-one combo. With a spoon at one end and a fork with a serrated knife-edge at the other, it’s a versatile, reusable and compact addition to any pack lunch, picnic basket, handbag and backpack. The Spork is safe to use with non-stick cookware, 100% BPA-free Biobased Plastic and dishwasher safe.

3,60 € Hinta   (ALV 0%)
6251 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...