Vinkuva kumiankka logolla kylpyankka

Vinkuva kumiankka omalla logolla. Positiivisen ankan huomioarvo on erinomainen ja tuote on varmasti myös messujen haluttu mainoslahja. Tässä kyseissä mallissa on siipien yksityiskohdat tuotu elävämmin esille ja ankka on saatavilla useissa väreissä.

Ankan korkeus on noin 75 mm ja logopainatus rintaan maksimipainoalan ollessa noin 20x10 mm. Huomioithan, että tuotteeseen onnistuu vain 1-väripainatus. Materiaalin luonteesta johtuen painojälki ei kestä rapsutusta ja saattaa ajan kanssa hiljalleen kulua pois. Toimitusaika noin 3 viikkoa. Hinta 1-värilogolla, aloituskustannus 49,00 €.

100 kpl á 4,90 €
250 kpl á 4,70 €
300 kpl á 3,90 €
500 kpl á 2,98 €
1000 kpl á 2,79 €

This duck convinces by its feather optic on your wings - the almost realistic reproduction looks as if this duck uses the wings. The high-quality squeaky duck for the special events that want to go high. With custom printed logo.

2,79 € Hinta   (ALV 0%)
8222 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...