Pop It stressinpoistopeli logolla

Kuplamuoviterapiaa Pop It stressinpoistopelin avulla? Silikoninen tuote on tavallaan kestävä versio kuplamuovista ja tuotteen "kuplien" naksuttelusta kuuluu myös pieni ääni. Mekaaninen napsuttelu saattaa rentouttaa ja se voi rauhoittaa esim. levotonta lasta. Pop It lelussa on sama idea kuin perinteisillä stressipalloilla. Jonkinlainen kosketus tuo rauhoittumisen mahdollisuutta.

Tuote on saatavana kahdeksankulmaisena tai pyöreänä. Kulmikkaan mitat: leveys noin 12,5 cm ja korkeus 1,5 cm. Materiaalista johtuen itse tuotteeseen ei saa logomerkkausta ja se tehdään moniväripainatuksena pakkauspussiin kiinnitettävään etikettiin, jossa merkkausala 70x35 mm. Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Omalla etiketillä. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 4,98 €
100 kpl á 4,60 €
250 kpl á 4,20 €
500 kpl á 3,30 €
1000 kpl á 2,98 €
2500 kpl á 2,75 €

Pop It functions similarly as anti-stress toys. Popping of "bubbles" might have a calming effect. Individually packed with custom full color printed label.

2,75 € Hinta   (ALV 0%)
9197 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...