Ilmanraikastin omalla muodolla Eurooppa tuotanto

Euroopassa valmistettu edullinen ilmanraikastin omalla muodolla. Leikkaamalla ilmanraikastin esim. logon tai myytävän tuotteen muotoon saadaan helposti luotua persoonallinen mainosviesti. Minimitilausmäärä 1000 kpl ja toimitusaika noin 5 viikkoa. Valmistusmaa Turkki.

 • Omalla muodolla:
  Esimerkkihinnassa raikastimen maksimikoko on 56 cm2 mutta tarvittaessa myös isommat koot onnistuvat. Kysy tarjous, kiitos.
 • Pakkaus:
  Yksittäispakattu läpinäkyvään muovipussiin tai yksittäispakattu infopahvin kanssa.
 • Painatus:
  Monivärinen painatus raikastimen molemmin puolin. Painatus voi olla molemmilla puolilla erilainen. Katso esimerkkikuvia. Monivärinen painatus infokortin molemmin puolin.
 • Tuoksut:
  Valittavissa 66 erilaista tuoksua. Suosituimmat tuoksut ovat raikas (fresh), laventeli ja vanilja. Lisäksi mm. mansikka, appelsiini, uusi auto, sitruuna ja ja aloe vera. Katso kuvat.

Ilmanraikastin infopahvilla. Aloituskustannus 49,00 €.

1000 kpl á 0,50 €
2000 kpl á 0,48 €
3000 kpl á 0,46 €
4000 kpl á 0,44 €
5000 kpl á 0,42 €
10000 kpl á 0,40 €

Custom shaped car air freshener. Full color print on both sides and availabe also with custom info card. Delivery time 5 weeks. Made in Turkey.

0,24 € Hinta   (ALV 0%)
9385 Tuotenumero

 • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

 • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...