Moleskine Classic L muistikirja

Nykyisin Italiassa suunnitellut Moleskine muistikirjat pohjautuvat 1800- ja 1900-luvulla Pariisissa käsityönä tehtyihin suosittuihin muistikirjoihin. Moleskine on merkkinä jo muistikirjoissa käsite ja monet tuntevat merkin, vaikka eivät olisi koskaan tuotetta nähneetkään. Moleskine ei annettuna lahjana olekaan "pelkkä" muistikirja ja Classic L onkin malliston suosituin muistikirja.

Kovakantiseen, nahantuntuiseen mutta pahvista valmistettuun kanteen sokkopainettu logo on erittäin tyylikäs tapa tuoda yrityksen nimi esille.

Kirjan mitat 12x21 cm ja se sisältää 240 luunvalkoista ja viivoitettua sivua. Tavallisesta paperista poiketen Moleskine muistikirjojen happovapaa paperi säilyttää värinsä kellastumatta ja haurastumatta. Mukana kirjanmerkkinauha sekä kuminauhakiinnitys.

Takasisäkannessa olevasta taskusta löytyy tietoa Moleskinen historiasta ja taskussa voi luonnollisesti säilyttää irtopapereita ja muistilappuja. Valmistumaa Vietnam.

Suositeltava logomerkkaus stanssaus etukanteen (80x80 mm). Myös digitaalinen tai silkkipainatus kanteen on mahdollisesta sekä painettu paperinen vyöte. Muut merkkaustavat, kysy tarjous, kiitos. Toimitusaika noin kolme viikkoa.

Esimerkkihinta logo stanssattuna. Aloituskustannus 49,00 €.

Sokkopainetulla logolla, aloituskustannus 49,00 €
10 kpl á 26,90 €
20 kpl á 24,90 €
30 kpl á 23,90 €
50 kpl á 20,90 €
100 kpl á 18,90 €

The Moleskine Classic large (13x21cm) hard cover notebook features a cardboard bound cover with rounded corners, acid free paper, a ribbon bookmark and elastic closure. On the first page in case of loss notice with space to jot down a reward for the finder. Attached to the back cover an expandable inner pocket that contains the Moleskine history. The pocket can be used for loose papers and notes. Contains 240 ivory-coloured ruled pages. Available in a wide range of stylish vibrant colours. Leatherette paper. FSC Mix Credit P7 CU-COC-877277.

18,00 € Hinta   (ALV 0%)
8964 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...