Ballograf Epoca ketjukynä EU tuotanto

Ballografin Epoca kuulakärkikynä on oikea klassikko, sillä se suunniteltiin jo 60-luvulla. Riittoisalla mustesäiliöllä kirjoittaa yli 8000 metriä ja laadukkaan kynän valmistusmaa Ruotsi. Kynän mekanismilla on elinikäinen takuu.

Epocan Desk Set pallokynäversio sopii erinomaisesti kaikille palvelutiskeille mutta myös kotiin ja toimistonkin pöydälle. Ei enää kynän etsimistä esim. kaupan ostoslistaa varten. Mustesäiliön voi myös vaihtaa, joten laadukkaan kynän käyttöikä on pitkä.

Toimitetaan Svenskt Arkivin sertifioimalla sinisellä musteella original medium vaihtosäiliöllä.

Suositeltava logopainatus alustaan ja toimitusaika noin 4 viikkoa. Esimerkkihinta 1-värinen logopainatus. Aloituskustannus 49,00 €.

100 kpl á 14,90 €
250 kpl á 12,90 €
500 kpl á 11,90 €
1000 kpl á 10,90 €

Ballograf Epoca P ballpoint pen is a true classic from the 60´s. Available also as chain pen model which is always available at the reception desk, office or home. It is delivered with a Ballograf original medium refill in blue ink, certified by Swedish archive and a writing length of 8 000 m.

10,90 € Hinta   (ALV 0%)
9341 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...