Pastillirasia logolla kotimainen

Suosittu kotimainen pastillirasia omalla logolla. Varsinkin hedelmä/salmiakkisekoitus on ollut suomalaisten suuhun maistuva mainoskarkki.

Makuvaihtoehtoina salmiakki tai salmiakki/hedelmäsekoitus. Salmiakkikarkit ovat kotimaisen Halvan valmistamia ja hedelmäkarkkit ovat Naperoita, jotka ovat kauppojen irtokarkkimyynnin suosikkeja. Naperokarkit valmistetaan Ruotsissa.

Aski on valmistettu suomalaisesta ympäristösertifioidusta kartongista. Pohjaa lukuunottamatta kaikki näkyvät pinnat voidaan painattaa toiveiden mukaan monivärisesti. Lisäksi vielä askin sulkeva "kielipinta" näkyy vain askin ollessa avattuna. Mainio mahdollisuus piiloviestintään.

Rasiassa noin 20 g. pastilleja ja niiden säilyvyys on noin 12 kuukautta. Rasian mitat 47x55x15 mm. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Huomaa myös kotimainen pastilli noin viikon toimitusajalla.

Hinta omalla painatuksella, aloituskustannus 69,00 €.

250 kpl á 1,49 €
500 kpl á 1,29 €
1000 kpl á 0,86 €
3000 kpl á 0,72 €
5000 kpl á 0,64 €

Candy pastilles in a logo printed box.

0,64 € Hinta   (ALV 0%)
7493 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...