Glögi maustepussi logolla kotimainen

Glögimauste logopainatussa mainospussissa. Glögi-mausteseos on pakattu suodatinpussiin, joten käyttö on on helppoa. Käyttöohje: Kuumenna pullollinen punaviiniä tai noin litra mustaherukkamehua. Laita maustepussi kuumaan nesteeseen ja anna hautua. Ota maustepussi pois, makeuta ja terästä juoma makusi mukaan. Kotimainen valmistaja. Pussit painetaan ja pakataan Suomessa.

Logomerkkaus täysväripainatuksena molemmin puolin pussia, jonka mitat 115x150 mm. Taustapuolelle painetaan myös tuoteselosteet, valmistuttaja sekä parasta ennen päivämäärä. Tuotteet painetaan ja pakataan tilauksesta, joten karkit toimitetaan aina tuoreina. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Glögin lisäksi myös paljon muita maustevaihtoehtoja. Esim. yrttimauste, mustapippuri, pippuriseos, grillimauste, sitruunapíppuri, piparkakkumauste, kalamauste, riistamauste, paprikajauhe, chilijauhe, basilika, oregano, broilermauste, cayenne, curry, fenkoli, katajanmarja, korianteri, kumina, maustepippuri, minttu, pihvimauste, pizzamauste, ruohosipuli, tilli, timjami, valkopippuri, valkosipulilastu...

Hinta logomerkkauksella, painatuksen aloituskustannus 39 €.

300 kpl á 2,09 €
500 kpl á 1,98 €
1000 kpl á 1,69 €
3000 kpl á 1,59 €
5000 kpl á 1,49 €

Mullet wine spice bag. Available with logo imprint. Printed and packed in Finland.

1,49 € Hinta   (ALV 0%)
8015 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...