Safecard punkkikortti logolla EU tuotanto

Safecard punkkikortti on kehitetty yhteistyössä punkkeihin erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa. Tuote on CE-merkitty ja patentoitu. Toimitusaika logopainatuksella noin kaksi viikkoa.

Luottokortin kokoisen ja helposti mukana kulkevan punkinpoistajan avulla on ihoon kiinnittyneen punkin irrottaminen helpompaa ja tuote sopii käytettäväksi myös lemmikkien kanssa. Mukana suurennuslasi.

Kortissa on kaksi erikokoista hahloa, joista pienempi sopii erityisesti nymfin poistoon. Kiinnittynyt punkki irroitetaan ihosta hitaalla liukuvalla liikkeelle. Näin pienennetään punkin levittämien bakteerien tartuntariskiä. Suunniteltu ja valmistettu Tanskassa Legon tehtaalla kestävästä ja laadukkaasta materiaalista.

Esimerkkihinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €

100 kpl á 2,19 €
300 kpl á 1,69 €
500 kpl á 1,36 €
1000 kpl á 1,19 €
2000 kpl á 1,09 €
5000 kpl á 0,98 €

Credit card size patented Safecard to help tick removal. Can be used on pets too. Available with logo print. Made in Denmark.

0,98 € Hinta   (ALV 0%)
7523 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...