Maglite XL100 LED 3AAA liiketunnistimella

Liikkeellä ohjattava ja liikkeen tunnistava Maglite LED XL100® käsivalaisin on suunniteltu uudenlaisella ajattelutavalla. Peruskäyttö on helppoa, joten valaisin soveltuu kaikille: kantakytkimestä vain virta päälle & pois.

Erittäin tehokas, hyvin leveä valoalue on tehty yhdistämällä uusin LED teknologia korkealaatuiseen säädettävään heijastimeen joka tarjoaa käyttökelpoisen ja tasaisen valon "puikkomaisen" pistevalon sijaan.

Kantakytkin tarjoaa lisäksi uusia ominaisuuksia, joita säädetään portaattomasti painamalla kytkin pohjaan ja kiertämällä rannetta:

- Jatkuva valo tehonsäädöllä
- Strobovilkku nopeussäädöllä
- S.O.S hätävilkku kirkkaussäädöllä
- Signal -liikkeellä ohjattava morsetusasento
- Nite Lite® yöpöytä/asentajatoiminto joka polttaa valaisinta 5% säästöteholla ja kun valaisinta liikautetaan se syttyy 100% tehoon käyttöä varten. Kun valaisin lasketaan jälleen alas, se vaipuu takaisin energiansäästötilaan.

Voidaan käyttää myös kynttiläasennossa. Viimeksi käytetyn tason muisti. Virtakytkimen lukitusmahdollisuus ehkäisee valaisimen syttymisen vahingossa.

Suorityskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valon kantama 148 m, valovirta 103 lumenia, valon voimakkuus 5507 candelaa . Paloaika 5h15min-201h (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä tehosta jäljellä).

Iskunkestävä 1m, roiskevesitiivis.

Lentokonealumiinia. Pituus: 12,1cm. Halk: 2,5cm. Paino 114g paristoilla, 59g ilman. 3xAAA alkaliparistot sis.
Toimitetaan lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat: 167 mm x 80 mm x 31 mm

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta.

Made in USA

59,00 € Hinta   (ALV 0%)
1644 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...