Halfar RPET Organizer liikkuva toimisto

Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Halfar Organizer liikkuva toimisto sopii hyvin työpaikoille, joissa jokaiselle ei ole omaa työpistettä.

Liikkuvassa toimistossa on helppo säilyttää myös etätyöpisteen tarvikkeet ja siirtymisiä helpottamaan laukussa on lenkki auton turvavyöhön kiinnitystä varten.

Materiaalina PVC vapaa RPET huopa. Mitat 25 x 45 x 15 cm. Säädettävät kantohihnat ja pohjavahvike. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus brodeeraus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Huomioithan, että tarkka kappalehinta sekä sopivin merkkaustapa saadaan varmistettua logon avulla. Toimitusaika noin kolme viikkoa vedoksesta.

Hinta brodeerauksella (esim. 24cm2), aloituskustannus 49,00 €
50 kpl á 21,90 €
100 kpl á 17,90 €
250 kpl á 16,90 €
500 kpl á 14,90 €

Extensively equipped organizer with large main compartment; flat pouch, zipped pouch, two attachment loops e.g. for drinks bottle, business card pocket, three inside pouches; three outside pouches; adjustable straps; fastening flap etc. for car belt.

14,90 € Hinta   (ALV 0%)
9008 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...