Pyydä tarjous

Yhteistyö alkaa yhteydenotosta

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Hinnat ja maksuehdot

Kotisivuilla sekä tarjouksessa näytettävät hinnat ovat alv. 0 % ja laskulle lisätään tuotteen alv (14% tai 24%). Hinnat eivät sisällä logomerkkausta, ellei toisin ole ilmoitettu. Yleinen maksuehto on 7 pv netto, ellei toisin sovita. Huomioithan, että tekemällä tarjouspyynnön varmistetaan tuotteen sen hetkinen hinta. Monessa suositussa tuoteryhmässä saattaa tuotevaihtoehtojen lisääntyminen myös laskea sivuilla näkyviä hintoja. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Osto- ja toimitusehdot

Toimitusehto vapaasti varastossamme. Tarjoamme tuotteet välimyyntivarauksin. Toimitusmaksun suuruus varmistetaan tarjouspyynnön ja tarjouksen yhteydessä.

Logomerkkaus ja brändäysmahdollisuudet

Lähtökohtaisesti lähes kaikki tarjolla olevat tuotteet ovat saatavilla brändäyksellä, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Yhdellä tuotteella saattaa olla useampi vaihtoehto logon teettämiseksi. Esimerkiksi alumiiniseen avaimenperään voidaan logo toteuttaa painattamalla, laseroimalla ja kenties linssitarralla.

Haluttujen painovärien lukumäärä saattaa vaikuttaa tuotteen lopulliseen hintaan sekä logon muoto ja yksityiskohdat. Sopivimman vaihtoehdon valinnan jälkeen, tilaaja saa ennen lopullista tuotantoa nähtäväksi sähköpostitse joko leiskan tuotteesta logon kanssa tai vedoksen tarkistettavaksi.

Logoaineisto tarvitaan sähköisessä muodossa, esim. vektoroitu eps, pdf tai ai tiedosto toimii mainiosti.

Toimitusajat

Toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Noin kahden viikon toimitusajalla on saatavana runsaasti tuotteita mutta mitä aikaisemmin tilausprosessiin lähdetään, sitä enemmän on vaihtoehtoja tarjolla sekä sitä kautta kenties myös edullisempia hintoja.

Tilattaessa tuotteita esimerkiksi johonkin tapahtumaan kannattaa liikkeellä olla mielellään ainakin kuukautta aikaisemmin. Toimitusaika lasketaan hyväksytystä oikovedoksesta ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Muut myyntiehdot

Emme vastaa tuotetiedoissa olevista mahdollisista paino- tai kirjoitusvirheistä. Tietokoneen ruudullla katsottaessa saattaa tuotteen väri saattaa hieman poiketa sen luonnollisesta väristä. Toimituskappaleet voivat poiketa +/- 10 % tilatusta kappalemäärästä. Mahdolliset reklamaatiot tulee toimittaa bMorelle 7 vrk:n kuluessa. Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, mikäli toimitusvelvoitetta ei voida noudattaa bMoresta riippumattomasta syystä.

Lisätietoja

asiakaspalvelu(at)bmore.fi