Pyydä tarjous

Pure Waste naisten t-paita

<p>Suomalainen Pure Waste on eettisen ja ekologisen vaatetuotannon edelläkävijöitä. Kaikki vaatteet valmistetaan 100% kierrätetystä materiaalista, mikä kerätään tekstiiliteollisuuden kankaan leikkauksesta ylimääräiseksi jääneestä kangasjätteestä.</p> <p>Pure Waste tekstiileihin ei lisätä kemikaaleja eikä väriaineita ja valmis tuote saa värinsä alkuperäisen materiaalin väristä, mikä säästää 99% vettä ja 50% hiilidioksidia tuotteen valmistuksessa.</p> <p>Malliston vaatteet eivät seuraa kertakäyttömuodin trendejä vaan ovat klassisen iättömiä ja tehty kestämään käyttöä. Pure Waste on laadukas, eettinen ja ekologinen mainosvaate.</p>

20.00

Reateh Oy BMORE palvelee

Yrityksiä ja yhteisöjä

BMORE tarjoaa luotettavaa palvelua yrityksille, julkiselle sektorille sekä yhdistyksille mainostuotteiden sekä  liikelahjojen hankinnassa.

Iso valikoima mainos- ja liikelahjoja

Kotisivulle nostettujen tuotteiden lisäksi on saatavana runsaasti muitakin tuotteita sekä tuotemerkkejä. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, kiitos.

Hinnat ja toimitusajat

Huomioithan, että sivuilla näkyvät esimerkkihinnat sekä toimitusajat varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Useimpiin tuotteisiin on myös mahdollista teettää logomerkkaus usealla eri tavalla, mikä saattaa vaikuttaa tuotteen kappalehintaan.