Pyydä tarjous

Priot Sisu huurrekaavin

<p>Priot tuotteiden valmistuksessa k&auml;ytet&auml;&auml;n teollisuudesta sek&auml; kotitalouksista ker&auml;tty&auml; ja kierr&auml;tetty&auml; muovia. Kierr&auml;tetyn materiaalin osuus vaihtelee v&auml;reitt&auml;in. Mustan, harmaan ja vihre&auml;n tuotteen muovi on 100% kierr&auml;tetty&auml;. Muiden v&auml;rien kohdalla kierr&auml;tetyn muovin osuus on 20-31% riippuen tuotteesta.</p> <p>Priot tuotteet ovat kest&auml;vi&auml;, ekologisia ja kotimaisia mainoslahjoja. Toimitusaika alkaen 2-3 viikkoa, riippuen ihan miten toivotun v&auml;rin materiaalia on varastossa. Tarjouspyynn&ouml;n yhteydess&auml; varmistetaan samalla my&ouml;s toimitusaika.&nbsp;</p>

1.15

bMore palvelee

Yrityksiä ja yhteisöjä

Reateh Oy bMore tarjoaa luotettavaa palvelua yrityksille, julkiselle sektorille ja yhteisöille liikelahjojen sekä mainostuotteiden hankinnassa.

Kaikkea promootioon

bmore.fi sivuilla olevien tuotteiden lisäksi saatavilla on lukemattomia muitakin tuotteita sekä tuotemerkkejä, joten jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin kartoitetaan kyseisen tuotteen saatavuus.

Ajankohtaista

bMore löytyy nyt myös LinkedInistä ja voit seurata viestintää klikkaamalla logoa.

Uutiskirjeet sekä ajankohtaista osio