Pyydä tarjous

Ämpäri logolla kotimainen mainoslahja

<p>Logopainatus kylkeen ja suurin painatuskoko noin 20x15 cm. Edullisinta on teettää esim. valkoiseen ämpäriin tumma painatus, sillä vaalea painatus tummaan ämpäriin saattaa vaatia myös pohjavalkoisen painatuksen.</p> <p>Ns. perusvärejä pyritään pitämään aina saatavilla, esim. punainen, sininen, vihreä, keltainen, valkoinen ja näistä saattaa löytyä usempia sävyjä. Sävyt voivat hieman vaihdella eri tuotantoerien kesken mutta hieman isommissa määrissä myös omalla pms sävyllä valmistaminen on mahdollista, kysy tarjous, kiitos.</p> <p>Ämpärin materiaalin polypropeenin markkinahinta saattaa vaikuttaa lopulliseen hintaan, joten hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.</p>

2.85

bMore palvelee

Yrityksiä ja yhteisöjä

Reateh Oy bMore tarjoaa luotettavaa palvelua yrityksille, julkiselle sektorille ja yhteisöille liikelahjojen sekä mainostuotteiden hankinnassa.

Kaikkea promootioon

bmore.fi sivuilla olevien tuotteiden lisäksi saatavilla on lukemattomia muitakin tuotteita sekä tuotemerkkejä, joten jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin kartoitetaan kyseisen tuotteen saatavuus.

Ajankohtaista

bMore löytyy nyt myös LinkedInistä ja voit seurata viestintää klikkaamalla logoa.

Uutiskirjeet sekä ajankohtaista osio