Cottover Fairtrade V-aukkoinen t-paita

Laadukas lyhythihainen ja V-aukkoinen t-paita valmistettu 100% ekologisesta Reilun kaupan luomupuuvillasta. Saatavana naisten ja miesten mallina. Kavennettu malli ja kaulus ribbineulosta. Suositeltava logomerkkaus brodeeraus tai siirtokuva. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

Cottover –malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover –mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover –malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

100% ekologista Reilun kaupan puuvillaa. 160 g/m2. Konepesu 60˚

Miesten koot S-4XL ja naisten koot XS-XXL.

15,90 € Hinta   (ALV 0%)
8518 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...