Cottover Oxford kauluspaita Fairtrade

Klassinen Oxford-paita toimii siistimpään sekä myös rentoon pukeutumiseen. Miesten mallisssa button down-kaulus. Valmistettu alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Saatavana kahdessa värissä. Suositeltava logomerkkaus brodeeraus tai siirtokuva. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

100% Reilun kaupan luomupuuvillaa. Naisten koot 34-46 ja miesten XS-3XL. Konepesu 40˚

Cottover –malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover –mallisto on GOTS setifioitu ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover –malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

56,00 € Hinta   (ALV 0%)
8841 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...