Heavy Cotton lippis tehdastoimitus

Laadukkaasta harjatusta puuvillasta valmistettu ja tyylikkäästi viimeistelty Heavy Cotton Baseball puuvillalippis tehdastoimituksena. Lippis valmistetaan tilauksen jälkeen, joten se on monipuolisesti räätälöitävissä. Lippiksen väri valittavissa vakioväreistä ja alkaen 1000 kpl tilauksissa myös oma pms värisävy on mahdollinen (5% toleranssi). Minimitilaus 150 kpl per design.

Mallin valmistus ja sen hyväksynnän jälkeinen tuotantoaika, valituista räätälöinneistä riippuen, alkaen 30-35 työpäivää ja toimitus merirahdilla noin 45 päivää tai lentorahdilla noin 10 päivää.

Kerro toiveesi, niin varmistetaan tehtaan kanssa, miten se parhaiten voidaan toteuttaa. Myös lopullinen hinta varmistuu tarjouspyynnön yhteydessä.

Esimerkkihintaan kuuluu lippis ja logo 10 000 tikin brodeerauksella ja toimitus lentorahdilla. Kysy edullisempi hinta meritoimituksella, jolloin minimi alkaen 1000 kpl. Aloituskustannus 49,00 €.

150 kpl á 4,90 kpl
250 kpl á 4,50 €
500 kpl á 4,10 €
1000 kpl á 3,89 €

Retail quality. Structured 6 panel, medium profile baseball cap. Pre-curved visor, hook and loop closure and cotton sweatband. Brushed heavy cotton for a soft touch finish and suitable for a detailed embroidery.

2,49 € Hinta   (ALV 0%)
9073 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...