Sittingsuits terassiasu logolla ekologinen

Tanskassa kehitetty Sittingsuit on kestävä ja ympäristöystävällinen tapa pitää käyttäjänsä lämpimänä viileinä päivinä ympäri vuoden ja valmistaja lupaakin asulle vähintään 2 vuoden kestävyyden. Tuote sopii hyvin esim. koti- ja ravintoloiden terasseille, piknikille ja lisävarusteeksi vaikka matkailuautoon.

Asu on yhden koon malli, joka on helppo pukea päälle oman takin päälle ja sivuilla on taskuttomat aukot, joiden kautta pääsee helposti alla olevan asusteen taskuihin. Huppu on joustava ja riittävän iso, joten alle mahtuu hyvin esimerkiksi myös alla olevan hupparin huppu.

Kaikki mallit ovat unisex ja yhtä kokoa. Asusta löytyy 20 varastoväriä ja mukana tulee musta Sittingsuits RPET säilytyspussi. Tuotteessa on laadukas YKK vetoketju.

Materiaali on kemiallisesti testattua, ÖKO-tex -sertifioitu kangasta ja täyte 100% kierrätettyä muovia eli RPET-materiaalia. Asu on vettähylkivä, tuulenpitävä, hengittävä ja kevyt päällä.

Logomerkkaus tehdään lämpöprässättävällä siirtokuvalla asun eteen tai selkään. Toimitusaika blancona noin 1-2 viikkoa ja logomerkkauksella noin 3-4 viikkoa. Hinta 1-värisellä siirtokuvalogolla, aloituskustannus 49,00 €

10 kpl á 139,00 €

15 kpl á 129,00 €

25 kpl á 119,00 €

50 kpl á 109,00 €

Sittingsuits was born out of a passion for providing a sustainable and comfortable solution to keep people warm in outdoor settings.

The wind proof and water-repellant fabrics and padding will make sure to protect you from almost any weather and temperature. Perfect for al fresco socializing, dining, camping and more.It is big enough for you to wear over your coat, as an extra layer when necessary.

It covers your legs down to your ankles, and furthermore has practical side openings, for you to reach into your bags and pockets underneath. Relax and enjoy unparalleled comfort and “Original Danish Hygge”.

109,00 € Hinta   (ALV 0%)
9570 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...