Cottover Fairtrade collegehousut

Laadukas collegehousu, jonka sisäpuoli harjattua puuviillaa. Saatavana miesten, naisten ja lasten mallina. Suorat lahkeet ja etutaskut sekä miesten mallissa myös takatasku. Suositeltava logomerkkaus brodeeraus tai siirtokuva. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

Cottover –malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover –mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover –malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

80% ekologista Reilun kaupan puuvillaa ja 20% kierrätettyä polyesteria. 280 g/m2. Konepesu 40˚

Miesten koot S-3XL, naisten XS-XXL ja lasten 90-160 cm.

Aikuisten housut á 45,00 €

Lasten housut 30,00 €

45,00 € Hinta   (ALV 0%)
8525 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...