Halfar Circle tietokonereppu logolla ekologinen

Halfar Circle on urbaani reppu, jonka sisällä kulkee myös kannettava tietokone. Repussa on vetoketjullinen päälokero ja solkikiinnitys; RPET-päällismateriaali; pehmustettu tasku ja järjestäjäelementit sisäpuolella; vetoketjullinen ulkotasku sivulla; kaksi sivupussia pulloille yms.; vetoketjullinen tasku selässä; pehmustettu hihnajärjestelmä; kahva. Mitat 47 x 27 x 12 cm. Halfar tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen, laadukkaan viimeistelyn sekä kolmen vuoden materiaali- ja valmistustakuun.

Suositeltava logomerkkaus silkkipainatus. Myös muita merkkaustapoja saatavana Halfar mallista riippuen. Toimitusaika noin 3 viikkoa vedoksesta. Hinta 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

50 kpl á 22,90 €

100 kpl á 19,90 €

250 kpl á 16,90 €

500 kpl á 15,90 €

Halfar Circle is urban backpack with zipped main compartment and buckle fastening; rPET upper material; padded pocket and organizer elements inside; zipped outer pocket on side; two side pouches for bottles etc.; zipped pocket on back; padded strap system, handle.

15,90 € Hinta   (ALV 0%)
9730 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...