Mappikassi

Erinomainen kassi mappien kuljettamiseen on mainio tuote esim. tilitoimistoille. Sisälle mahtuu helposti ainakin 3 kpl A4 kokoista mappia ja jämäkkä kassi soveltuu hyvin myös vaikkapa monojen kuljetukseen. Toimitusaika ilman logomerkkausta noin viikko.

Kassi on kestävää 600D polyesteria ja laadukas vetoketju on tuplavetimillä. Kahtokahvojen pituus 55 cm. Kyljessä läpinäkyvä tasku käyntikortille. Mitat 39x39x19 cm.

Kassin kylkeen on mahdollista teettää 1-värinen logomerkkaus, jolloin toimitusaika noin 3 viikkoa. Painatuksen maksimikoko 26x19 cm. Logomerkkauksella, kysy tarjous kiitos. Hinta ilman logomerkkausta:

5 kpl á 19,90 €
10 kpl á 16,90 €
20 kpl á 14,90 €
30 kpl á 13,90 €

Bag in durable 600 D polyester material. Perfect for carrying heavy binders or ski boots in. Plastic pocket for business cards on one side. Extra strong zipper with two tabs.

13,90 € Hinta   (ALV 0%)
8158 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...