Brite-Mat Tyre hiirimatto ekologinen

Erinomainen mainoslahja kaikkiin konttoreihin sekä etätyöpisteisiin. Ja miksei myös rengas- ja autoliikkeille.

Brite-Mat Tyre on ympäristöystävällinen, huippulaadukas hiirimatto, joka on valmistettu 99,5 % kierrätetystä materiaalista.

Toimii erinomaisesti niin tavallisen pallohiiren kuin optisenkin hiiren kanssa ja painovärit toistuvat hiirimaton pinnalla kirkkaina. Materiaali sisältää 40% kierrätettyjä autonrenkaita sekä lisäksi kierrätettyä muovia ja paperia. Laminoitu paperi, Recycled Plastic, Tyre material. FSC Mix Credit P8 CU-COC-877277.

Tuotteen mitat 24 x 19 x 0,3 cm. Valmistusmaa Iso-Britannia ja toimitusaika noin 2 viikkoa. Huomiothan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Täysvärinen CMYK painatus, aloituskustannus 49,00 €
100 kpl á 4,29 €
250 kpl á 2,98 €
500 kpl á 2,19 €
1000 kpl á 1,89 €

Mouse mat designed to work with standard balled and optical mice. Made from 99.5% recycled materials, including 40% recycled tyre material, plus recycled plastics and paper. Laminated paper, Recycled plastic, Tyre material. Manufactured in United Kingdom.

1,89 € Hinta   (ALV 0%)
6864 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...