Maglite Mini LED AA Pro taskuvalaisin

Maailman myydyimmän käsivalaisimen uusi huipputehokas ja yksinkertaistettu versio: kytkimessä vain on-off toiminto. Valaisin antaa valoa - ja paljon.

Ammattikäyttöön suunniteltu, erittäin suorituskykyinen, pienikokoinen LED valaisin, joka kulkee käytännöllisesti mukana. Valokeilan laatu on kehitetty aivan uudelle tasolle, valaisin tuottaa täydellisen tasaisen valokentän, jonka valossa pitkäaikainenkin työskentely on miellyttävää. Uudenlainen käyttökelpoinen kaksoisvalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Yhdellä kädellä samanaikaisesti käytettävä on-off virtakytkin ja käyttöetäisyyden mukaan säädettävä tehoalueen leveys.

Voidaan käyttää myös kynttilä -yleisvaloasennossa, joka on turvallinen viileänä palavan LEDin ansiosta. Ei polttimonvaihtotarvetta.

Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valon kantama 140 m, valon voimakkuus 4880 candelaa, valovirta 226 lumenia, Paloaika 2 h 30 min (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä tehosta ja käytännössä n. 3h valaisuaikaa jäljellä). Roiskevesitiivis, iskunkestävä 1 m.

Valmistettu lentokonealumiinista, anodisoitu sisä- ja ulkopinnoilta paremman korroosionkeston saavuttamiseksi. Linssi vaihdettavissa. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla.
Pituus 16,8 cm. Paino 118 g paristoineen, 68g ilman. 2xAA alkaliparistot sis. Takuu 10 v, huoltopalvelu Suomessa. Made in USA.

38,00 € Hinta   (ALV 0%)
6434 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...