Sateenvarjo RPET omalla printillä

Sateenvarjo omalla näyttävälläkin printillä. Varjon muovipulloista kierrätetty kangas on valkoinen ja se voidaan painattaa sublimaatitekniikalla täysvärisesti ja neliönmuotoinen malli mahdollistaa yhtenäisen painatuskuvion.

Sateenvarjossa automaattiavaus, metallivarsi, lasikuituruoteet sekä puinen kahva. Kangas 190T RPET pongee. Varjon halkaisija 85 x 85 cm. Varjo painetaan ja kootaan EU:ssa.

Varjot valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika noin kolme viikkoa. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä. Aloituskustannus 49,00 €.

Omalla printillä:
50 kpl á 24,90 €
100 kpl á 23,90 €
200 kpl á 22,90 €
300 kpl á 21,90 €

Custom made, square shaped automatic umbrella with metal shaft, fibreglass ribs and wooden handle. 190T RPET pongee. With distinctive RPET label and sublimation printed graphics.

21,90 € Hinta   (ALV 0%)
9346 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...