Vinga Kaiser kalan fileeraussetti

Täydellisessä Vinga Kaiser kalankäsittelysetissä on fileerausveitsi, suojakäsine ja metallisaippua. Metallisaippua poistaa käsistä mm. kalan ja sipulin hajut. Käsineen avulla saat kalasta pitävän otteen ja se suojaa kättäsi veitsen viillolta. Veitsi on valmistettu saksalaisesta laatuteräksestä (X50CrMoV15) ja sen kahva on kestävää ja kaunista Pakkawoodia Kahvasta saa hyvän otteen, veitsi on tasapainoinen ja leikkaa erittäin hyvin.Koko: pituus 33 cm (terä: 21 cm).

  • Tuotteen mitat 33 x 3 x 1 cm
  • Pakkauksen mitat 38 x 16 x 4 cm
  • Paino 610 grammaa
  • Materiaali ruostumaton teräs, Pakkawood

Logomerkkaus joko painatus pakkauksen kanteen tai laserilla veitseen. Aloituskustannus 49,00 €. Tuote on mahdollista tilata myös ilman logomerkkausta, kysy tarjous, kiitos. Toimitusaika logolla 2-3 viikkoa. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

1-värilogo kannessa:
5 kpl á 42 €
10 kpl á 40 €
20 kpl á 39 €
30 kpl á 38 €
50 kpl á 35 €
100 kpl á 32 €

Vinga Kaiser fish filetting set comprising filleting knife, steel-mesh glove and metal soap. The glove provides extra grip on the fish while protecting you from any mishaps. The metal soap removes odours such as fish and onions that other soaps find hard to shift. The knife is made of X50CrMoV15 German steel with a Pakkawood handle. The easy-grip handle and superb balance in the blade makes the knife comfortable and easy to work with. Size: knife: 33 cm (blade: 21 cm). Packaging: Gift box.

32,00 € Hinta   (ALV 0%)
9177 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...