Vibga Buscot leikkuu ja tarjoilulauta

Erittäin vankka ja käytännöllinen Vinga Buscot leikkuu-/tarjoilulauta, joka kokonsa puolesta (75cm pitkä, 15cm leveä) on riittävän suuri sekä leikkuulaudaksi että tarjoiluun ja kahva helpottaa laudan kantamista keittiöstä pöydälle asti.

Lauta on valmistettu FSC®-sertifioidusta teakpuusta, ja sen kultaisesta keskiruskeaan vaihteleva puupinta tummuu kauniisti ajan myötä. Korkea öljypitoisuus takaa laudalle tehokkaan suojan ja pitää sen pitkään erinomaisessa kunnossa. Uusiutuva materiaali - viljelty puu. Kultainen tai keskiruskea väri, joka tummuu kauniisti vuosien varrella. Pakattu lahjapakkaukseen.

Suositeltava logomerkkaus laserilla (80x40 mm). Aloituskustannus 49,00 €. Tuote saatavana myös ilman logomerkkausta, kysy tarjous, kiitos. Toimitusaika logolla noin 2-3 viikkoa. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Laseroidulla logolla:
5 kpl á 36 €
10 kpl á 35 €
20 kpl á 34 €
30 kpl á 33 €
50 kpl á 32 €
100 kpl á 29 €

Vinga Buscot cutting and serving board.

29,00 € Hinta   (ALV 0%)
9630 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...