Mora vetopuukko

Kaksikahvainen erinomainen vetopuukko, jota myös pärepuukoksi kutsutaan. Suunniteltu kiehisten eli sytykkeiden helppoon tekemiseen sekä puuntyöstöön aihioiden alkumuotoiluun. Tämän puukon avulla tulipesän sytyttäminen käy käden käänteessä. Soveltuu kotiin, mökille, harrastajille, opetukseen ja ammattilaisille. Suoran terän molemmissa päissä olevien kahvojen ansiosta puusta voidaan vuolla kahdella kädellä suurempiakin lastuja tehokkaasti ja turvallisesti. 

Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa. Kahvat klassisen okran punertavanruskeaksi maalattua koivua. Toisessa päädyssä ripustuslenkki, jonka avulla tämän voi pitää käytännöllisesti vaikka takan tai kiukaan lähettyvillä helposti saatavilla. Kokonaispituus: 359 mm. Terän pituus: 114 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 151 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.  
 
Toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa Morakniv lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa piikkiin. Terän suojana kovamuovisuojus.

26,50 € Hinta   (ALV 0%)
7900 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...